Gündem teğmenler, suçları yemin bir de bu yemini yapan kara harp okulu birincisi teğmen üstelik. Yemini yaptıran kadın nerden bakarsanız bakın ortada suç teşkil eden herhangi bir şey yok. Çünkü aynı yemin birkaç gün önce çevik kuvvetler komutanlığında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu törende yapıldığı ve de Sayın Cumhurbaşkanımızın alkışladığı ortaya çıkmıştır. Peki o zaman ne oldu da teğmenler suçlandı. Kamuoyunda tarikatlar istedi onun için deniliyor. Bu konu çok kritik ben inanmak istemem. Fakat böyle ise ne zaman kimin başı istenecek bekle gör. Tarikat, Sayın Bahçeli'yi istemiyoruz. Sayın meclis başkanını istemiyoruz. Sonu gelmeyen isteklere başlamaları gecikmez. O zaman bu olaya ceza verenler, vatana ihanet etmiş duruma düşecek sonu. Karanlık günler içine girilecek bence vakit var. Çünkü bugün devleti tarikatları vatandaşları herhangi bir saldırıya karşı kim koruyacak. Şanlı Türk ordusu işte bu teğmenler iki üç tane teğmene ceza verip daha görevlerinin ilk günlerinde arkadaşlarının intikamını alacak duruma sokmamak lazım. Ceza verip, ihraç ederseniz CHP'nin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

İhraç edilen teğmenler görevine dönecekler diye Sayın Özgür Özel harika bir fırsat yakalamış olacak. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu cumhuriyette kadın erkek her vatandaşın askere karşı saygısı, sevgisi var. Teğmen kadın olduğu için kadınlara ceza verenlere ve AKP'ye sempati duymaz olacak. Bunları görüp Sayın Cumhurbaşkanımızı uyanmayan danışmanlarda bu yanlışlığın altında kalacaklar.
Şimdi şanlı Türk ordusunun yüksek disiplin kurulu üyeleri, mezun olduğunuz gündeki yemini unutmadan elinizi vicdanınıza koyarak karar verin. Birinin etkisinde kalarak veya kanunsuz emir veren birisinden korkarak yanlış karar verirseniz. Allah şah damarınızdan yakın her şeyi görendir. Unutmayın kimseden korkmadan vereceğiniz karar birilerinin hoşuna gitmese bile size kimsenin gücü yetmez taktir görürsünüz, terfi edersiniz.  Allah her zaman yanınızda olacaktır.

Dün akşam oynanan Türk milli futbol takımı, Galler maçında sanki beraberlik yetiyormuş gibi bir oyun oynandı. Yunus solda, barış sağda ve  kerem ortada santraforda oynasa daha başarılı olurlardı diye düşünüyorum. Galler'de sanki gol atmak istemiyormuş gibi oynadı. Kerem'de penaltıyı dışarı atınca aklıma kötü şeyler geldi. Siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım Allah aşkına siz söyleyin. A grubuna yükselmemizi Karabağ maçına bıraktılar. İnşallah hafife almazlar yanlış yapmazlar galip dönerler.