Kocaeli'de sağanak

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 2 gündür etkili olan yağış nedeniyle Ovacık Mahallesi D-130 Kullar Köprüsü alt geçidinde biriken su sürücülere zor anlar yaşattı.

+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 2 gündür etkili olan yağış nedeniyle Ovacık Mahallesi D-130 Kullar Köprüsü alt geçidinde biriken su sürücülere zor anlar yaşattı. Alt geçit girişinde trafik kontrollü olarak verilirken, belediye ekipleri çalışma başlattı.

Kocaeli’de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak sebebiyle Başiskele ilçesi Ovacık Mahallesi D-130 Kullar Köprüsü alt geçidi su ile doldu. Su birikintisi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken bölgeye sevk edilen polis ekipleri, araç geçişlerini kontrollü olarak sağladı. Biriken suyla ilgili Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) ekipleri tahliye çalışması başlattı. Bölgede sağanak aralıklarla devam ediyor.

02 Eki 2023 - 14:10 Kocaeli- Gündem

Muhabir  Dha Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.