Yıllardır emek verdiği piyasaya birçok başarılı proje kazandıran Ezhel, İnstagramda yaptığı açıklamayla takipçilerini hem şaşırttı hem de üzdü.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla tepkileri üstüne çeken ve tartışma konusu olan Ezhel, bugünlerde yayınladığı şarkıyla tekrar gündem oldu.

Gelen yorumlara dayanamayıp resmi hesabında yayınladığı gönderide “Dünyanın en toksik kitlesine müzik yapıyoruz. Yıldım. Tek isteğim son bir Türkçe albüm yapabilmek. Sonra sizinle uğraşacak ne halim var ne bu hayata bu insanları çekmeye geldim” açıklamasında bulundu.

Ezhel:”İki şarkı daha yapıp bırakıcam”

Yayınladığı gönderiden sonra “Söz arkadaşlar iki şarkı daha yapıp bırakıcam. İçiniz rahat etsin siz kazandınız” dedi.

Müziği bırakacağını şu sözlerle duyurdu: “Söz arkadaşlar, bir iki şarkı daha yapıp bırakacağım. İçiniz rahat etsin, siz kazandınız.”

1 Temmuz 1991 doğumlu olan 32 yaşındaki sanatçı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda müziği bırakacağını duyurdu. Yapılan açıklamada İpekçioğlu şu ifadeleri kullandı: “Söz arkadaşlar, bir iki şarkı daha yapıp bırakacağım. İçiniz rahat etsin, siz kazandınız.”

Muhabir: Şevval Ateş 2