Çankırı'da zincirleme kaza

Çankırı'da, fabrikanın işçilerini taşıyan, aynı firmaya ai olan 3 otobüs ve 1 minibüsün de aralarında olduğu zincirleme kazada, 36 kişi yaralandı.

+6
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, saat 17.30 sıralarında Çankırı- Ankara karayolu sanayi kavşağındaki ışıklarda meydana geldi. Bir lastik fabrikasının işçilerini taşıyan aynı firmaya ait 3 otobüs ve 1 minibüs zincirleme kazaya karıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen işçileri taşıyan 18 S 0070 plakalı otobüsün iddiaya göre freni boşaldı. Otobüs, önce önünde ışıklarda bekleyen minibüse arkadan çarptı. Minibüs de çarpmanın etkisiyle önünde bekleyen iki otobüsün kazaya karışmasına neden oldu. Çevredilerin ihabırı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Zincirleme kazada 36 kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücüler ve otobüsteki işçiler ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

20 Eki 2023 - 00:34 - Yaşam

Muhabir  Dha Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.