Sağanak yolları tahrip etti

Elazığ, Baskil'de etkili olan sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle iki köy yolu tahrip oldu.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Baskil ilçesine bağlı Karagedik ve Karpuzlu köylerinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak, su taşkınlarına neden oldu, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Taşkın nedeniyle iki köyün yolu tahrip olurken, bazı bağ ve bahçeler de zarar gördü. Ekiplerin oluşan zararın tespiti için  çalışma yapacağı öğrenildi.

30 Ağu 2023 - 19:51 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.