Ankara Kulübü Derneği 20 Kasım'da 'Büyük Cumhuriyet' Konseri Veriyor...

Ankara Kulübü Derneği Şef Tanzer Kartal yönetiminde, 20 Kasım da 'Büyük Cumhuriyet' Konseri Veriyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Şef Tanzer Kartal yönetiminde 20 Kasım Saat 19.00 Nazım Hikmet Kültür Merkezinde verilecek Cumhuriyet konserinde Atatürk'ün sevdiği ve Cumhuriyetimizle özleşen eserler yer alacak, gecede aynı zamanda Seymen ve Bacıerenler Cumhuriyet gösterisi sergileyecekler.

100 yıl kuruluş şerefine verilen bu dev organizasyona siyaset ve iş dünyasından sanat ve magazin camiasından bir çok ünlü ismin katılması bekleniyor.

Şef Tanzer Kartal sahneye 100 yıl şerefine 100 koristle görkemli bir şekilde çıkacaklarını söyleyerek, "tüm hemşehrilerimizi ve Cumhuriyet sevdalısı musiki şinas dostları bekliyoruz" dedi.

18 Kas 2023 - 17:34 - Kültür & Sanat

Muhabir  Ali Demiraslan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.