İzmir’de eve "uyuşturucu " baskını

İzmir'in  Menemen ilçesinde uyuşturucu imalatlanesine dönüştürülen bir eve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan materyaller ele geçilirken, 1 şüpheli tutuklandı. 

+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmir Emniyet Müdürlüğü Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, 9 Eylül Mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığını tespit etti.

Operasyon sonrası gözaltı

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda; saksılar içerisinde üretilen 12 esrar bitkisi ile bu bitkiyi yetiştirmek için kullanılan ısı ve ışık sistemi, 1435 uyuşturucu hap, satışa hazır biçimde toplam 359 gram esrar, hassas terazi, çeşitli telefon numaralarının bulunduğu defter, 1 tabanca ve bu tabancaya ait 13 fişek, 3 trafo, 5 özel yapım ampul, kablo sistemi, güneş ışığını engelleyici özel perde, 5 mekanik zaman saati ile aynalı reflektör ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan R.L, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21 Kas 2023 - 21:14 İzmir- Gündem

Muhabir  Dha Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.