Taksicilerden Filistin'e destek

Yüzlerce taksici, İsrail'e karşı protesto etmek amacıyla Şişli'de buluştu ve Türk ve Filistin bayraklarıyla donatılmış araçlarıyla Taksim'e doğru bir konvoy oluşturdu. Kornaları çalarak yola çıktılar.

Haber albümü için resme tıklayın

Şişli'de toplanan yüzlerce taksici, Filistin'e destek amacıyla araçlarıyla konvoy oluşturarak İsrail'i protesto etti. Hareket etmeden önce Büyükdere Caddesi'nde toplanan taksiciler, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile İstiklal Marşı okuyup saygı duruşunda bulunduktan sonra hayatını kaybedenler için dua ettiler. 

Burada basın açıklaması yapan İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, asıl istikametlerinin İsrail İstanbul Başkonsolosluğu olduğunu, emniyet güçlerine yoğunluk oluşturmamak amacıyla yönlerini Taksim olarak belirlediklerini ifade etti. Dündar, "Şu an yüzlerce taksici burada. İsrail tarafından Filistin toprakları bombalanıyor, bunun neticesinde bebekler, çocuklar ölüyor. İstanbul taksi camiası olarak her zaman devletin ve milletin, aynı zamanda mazlumların yanında durduk. Filistin'de ölen yaralanan kardeşlerimizin sesini duyurmak için toplandık." dedi.

Deniz Dündar'ın yaptığı basın açıklaması sonrası taksiciler, 'Katil İsrail' sloganları eşliğinde araçlarına binerek Taksim'e doğru hareket etti.

19 Eki 2023 - 02:37 İstanbul- Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.