Duyanlar şaştı kaldı

Televizyon yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, televizyon kanalı açmanın yanı sıra son dönemde bir futbol takımı satın alarak da gündemde yer almıştı. Bu kez servetiyle dikkat çektiği ilginç bir sektöre yatırım yaparak bir kez daha adından söz ettirdi.

TV8, TV8.5 ve EXXEN gibi medya platformlarının sahibi olan Acun Ilıcalı, Hull City futbol takımını satın alarak İngiltere'de de dikkat çekti. Ilıcalı, servetiyle gündeme gelmeye devam ediyor, dış basında kendisinin net servetinin yaklaşık 100 milyon dolar olduğu şeklinde haberler yer almıştı.

Acun Ilıcalı, yeni bir sektörde girişimde bulunuyor. Doğduğu memleket olan Erzurum'un Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan yeni bir fabrikanın kuruluşu için harekete geçti. Bu girişimde Acun Ilıcalı, iş ortağı Fatih Melek ile bir araya gelerek bir terlik fabrikası açtı.

Bu süreçte Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade ettiler. Acun Ilıcalı ise yapacağı hamlelerin bunlarla sınırlı kalmayacağını, yakında Erzurum'a yeni bir yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

24 Eki 2023 - 12:07 - Gündem

Muhabir  Ayşe Jülide Özdem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.