YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı!
YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı açıklamada Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024 tarihinde yaptığı çağrının üzerinden 655 gün geçtiğini belirterek, “Bugün tarihi bir gün” ifadelerini kullandı.

Geçen süre içerisinde herhangi bir Mehmetçiğin zarar görmediğine dikkat çeken Yıldız, “Bu süre zarfında çok şükür bir Mehmetçiğimizin dahi burnu kanamamış, yuvalara yeni ateşler düşmemiştir. Bu hakikat dünyadaki hiçbir maddi değerle ölçülemez” dedi.

TBMM’de görüşülen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanuna da değinen Yıldız, düzenlemenin nitelikli çoğunlukla kabul edilmesini beklediklerini söyledi.

Yıldız, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “TBMM’de nitelikli bir çoğunlukla kabul edileceğini beklediğimiz Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun’un ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz.”

Muhabir: Melisa Sapaz