Abbas SATIR

Merdan Yanardağ’ın tutuklanmasından sonra Tele 1’e kayyum atanmış, kısa bir süre sonra TELE 1’in ekran yüzleri TELE2 Haber ismiyle sosyal medya ve internet üzerinden yayın hayatına başlamıştı.

Gençlerbirliği’nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Gençlerbirliği’nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Uzun bir süredir TELE 1 ‘in Ankara Temsilciliğini yapan deneyimli televizyoncu ve usta gazeteci Zeynel Lüle, “Yeni bir mücadelenin içindeyiz, TELE2 Haber ile yeni bir yola çıktık. Bu yolda dostlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. TELE 1 olarak yıllardır emekçi halktan yana ve gerçeğin peşindeki yayıncılık ilkesiyle hareket ettik.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2025 11 19 At 15.18.27Tele 1’in Merdan Yanardağ'ın temsil ettiği habercilik anlayışının uzağında belgeseller yayınlayan bir kanala dönüştüğünü söyleyen Zeynel Lüle, Ankara Bürosunda görev yapanların işlerine son verildiğini ve 27 kişinin işsiz kaldığını söyledi.

Muhabir: Haber Merkezi