Kaza, önceki gün saat 20.00 sıralarında Keşan-Uzunköprü kara yolu Kozköy Kavşağı’nda meydana geldi. Uzunköprü’den Keşan yönüne ilerleyen Murat P. yönetimindeki 57 AAE 496 plakalı otomobil, kavşakta karşı yönden gelerek Kozköy yönüne ilerleyen Arif Yılmaz’ın kullandığı 22 PB 011 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil de yol kenarındaki drenaj kanalına girerek yaklaşık 50 metre savruldu.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler Murat P. ve Arif Yılmaz ile otomobillerde bulunan Fatma Arslan (58), Gülay Y., Gökay Y., Zeynep P., Ali Kaan P., Ela P. ve Defne B. ambulanslarla Keşan ve Uzunköprü’deki hastanelere kaldırıldı.

Kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Durumu ağır olan Fatma Arslan, Arif Yılmaz, Ela P. ve Defne B., ilk müdahalelerinin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Gülay Y. ve Gökay Y. ise Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Fatma Arslan, dün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından 2 gündür hastanede tedavi gören Arif Yılmaz da bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.Yılmaz’ın vefatıyla birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Arif Yılmaz son yolculuğuna uğurlanacak

61 yaşındaki Arif Yılmaz’ın cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Keşan’daki Tahta Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verileceği bildirildi.

Auschwitz kampında öldürülen Romanlar Edirne'de anıldı
Auschwitz kampında öldürülen Romanlar Edirne'de anıldı
İçeriği Görüntüle

Öte yandan, kazayla ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA