İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Karakeçili İmam Hatip Lisesi bahçesindeki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim okunan etkinlikte, öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler seslendirildi, dua edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Arafat Tanıt, programdaki konuşmasında, kermesin öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların işbirliğiyle düzenlediğini söyledi.

112'ye 8 ayda gelen 260 bin çağrıdan 160 bini asılsız
112'ye 8 ayda gelen 260 bin çağrıdan 160 bini asılsız
İçeriği Görüntüle

Tanıt, kermeste elde edilen gelirin Filistin ve Gazze'de zülüm altında bulunan, açlığa ve soykırıma maruz bırakılan insanlara yardım olarak gönderileceğini belirtti.

Kaynak: AA