Beşiktaşlı taraftarların derbi yolculuğu başladı

Beşiktaşlı taraftarlar, Süper Lig'in 9'uncu haftasında bu akşam deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi için RAMS Park'a hareket etti.

Haber albümü için resme tıklayın

Beşiktaşlı taraftarlar, Süper Lig'in 9'uncu haftasında bu akşam deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi için RAMS Park'a hareket etti.

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Hafta içinde İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararın ardından siyah-beyazlı taraftarlar takımlarını tribünde yalnız bırakmayacak. Beşiktaş Stadyumu çevresinde saat 13.00'te toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolü eşliğinde kendilerini maçın oynanacağı stada götürecek otobüsleri beklemeye başladı. Ancak saat 15.00'te stada hareket etmesi beklenen taraftarlar, otobüslerin geç gelmesi nedeniyle yola çıkamadı. Saat 15.20 civarında otobüslerin gelmesiyle birlikte yoğunluk yaşanırken, taraftarlar aranmadan ve bilet kontrolü yapılmadan otobüslere alındılar. Taraftarların bir kısmı gelen otobüslere bindirilerek, polis kontrolü eşliğinde stada hareket etmeleri sağlandı.

21 Eki 2023 - 16:09 İstanbul- Spor

Muhabir  Dha Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.