UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turunda Hradec Kralove ile karşılaşacak Beşiktaş, rövanş mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

İki günlük iznin ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen siyah-beyazlı futbolcular, teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde antrenman yaptı.

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıyla tamamlandı

Beşiktaş’ın antrenmanı ısınma koşularıyla başladı. Ardından futbolcular, 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın son bölümünde ise tam sahada taktiksel çalışmalar yapıldı. Siyah-beyazlı ekip, gerçekleştirilen kondisyon ve taktik çalışmalarıyla Hradec Kralove karşılaşmasına yönelik hazırlıklarını sürdürdü.

Rövanş hazırlıkları devam edecek

Beşiktaş, Hradec Kralove ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına yarın saat 10.30’da Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA