Telefon tamircisi öldürüldü
Telefon tamircisi öldürüldü
İçeriği Görüntüle

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanırken, saldırgan polis ekiplerince gözaltına alındı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ


Olay, Mithatpaşa Mahallesi Beyli Sokak’taki bir işletmede saat 18.00 sıralarında meydana geldi. M.S. ile akrabası Ü.T. arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

BIÇAKLA YARALADI


Kavga sırasında M.S., yanında bulunan bıçakla Ü.T.’yi yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI


Yaralı Ü.T., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA


Olay sonrası kaçmayan M.S., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA