Ankara'nın Mamak ilçesinde 30 Ekim akşamı yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti. Bahçeleriçi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.K. isimli kişinin 19 yaşındaki kızı E.K. ile kızının birlikte yaşadığı 53 yaşındaki E.O.'yu silahla vurarak öldürdüğü bildirildi.
Evde başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı
Edinilen bilgilere göre B.K., kızının birlikte yaşadığı E.O.'nun Bahçeleriçi Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada B.K. ile E.O. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine B.K.'nin yanında bulunan silahla kızına ve E.O.'ya ateş ettiği belirtildi. Silahlı saldırıya uğrayan iki kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.
19 yaşındaki genç kadının hamile olduğu öğrenildi
Cinayetin ardından ortaya çıkan ayrıntılara göre hayatını kaybeden E.K.'nin hamile olduğu öğrenildi. Genç kadının birlikte yaşadığı E.O. ile aynı iş yerinde çalıştığı, 53 yaşındaki E.O.'nun ise evli ve çocuk sahibi olduğu bilgisi paylaşıldı.
Şüpheli baba olay yerinden kaçtı
İki kişinin ölümüne neden olan saldırının ardından B.K. olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik güçleri, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatırken olayın çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma sürüyor.
Şüphelinin yakalandığına ilişkin henüz doğrulanmış yeni bir açıklama bulunmuyor.





