Ana Sayfa Güncel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi soruları yanıtlıyor.

Rusya ile sizlerin de yakından izlediği yoğun bir temas içerisindeyiz. İşbirliğimiz her geçen gün artarak güçlenerek devam ediyor. 2010 yılında tesis ettiğimiz üst düzey işbirliği konsey toplantıları aynı şekilde, kurumsal bir özellik arz etmek suretiyle devam etmektedir. Bu toplantı sayın Putin ile yıl başından itibaren üçüncü defa yüz yüze görüşmeyi gerçekleştireceğimiz görüşme olacaktır.

İkili ilişkilerimizi değerlendireceğiz. Suriye başta olmak üzere bölgesel ve küresel gelişmeleri ele alacağız. Ticaretten, turizme tüm alanlarda gelişmeye devam ediyor. Ticaret hacmimiz geçtiğimiz yıl yüzde 15’lik artışla 26 milyar dolara ulaşmış bulunuyor. bu rakamın çok daha üstünde bir potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum. Ziyaretimde ekonomik ilişkileri nasıl geliştirebileceğimizi sayın başkan ile ele alma fırsatımız olacak.

Öncelikle hususi pasaport hamilleri ile TIR şoförleri ile vize muafiyetiyle acilen uyuglamaya geçmesi ve bunun tüm vatandaşlarımız için yürürlüğe girmesi hedefimizdir.

Ayrıca ülkemizde ve Rusya’da yatırımları, yatırım planları olan iş adamlarıyla bu seyahatimizde bir araya geleceğiz. Sayın Başkan Putin ile iş adamlarına hitap edeceğiz.

Netanyahu’nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır.

SONSÖZ YORUMLARI

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen adınızı girin

Bu Haberler Kaçmaz!

WhatsApp, kullanıcıların sıklıkla kullandığı sohbetin ekran görüntüsünü alma durumunu değiştirecek.

WhatsApp’a ekran görüntüsü yasağı geliyor

SONSÖZ ÖZEL HABER VE RÖPÖRTAJLAR

Ankara Şizofreni ile Yaşamayı Öğrenme ve Destekleme Derneği(AŞDER) üyelerinden Ezgi Soğukpınar'ın şizofreni hastalarına ön yargıyla yaklaşanlara bir mesajı var.

Korkmayın Gelin Bize Destek Olun

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Osman Çetinkaya “Ptt Çalışanları Ptt’nin Her Faaliyetini Destekliyor”

PTT BÜYÜK BİR AİLEDİR